Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A tak

A tak

A tak
se mi po tobě stýská,
i když tě ještě ani neznám.
Nemám žádný seznam,
co udělat dřív, než přijdeš.
Plány ztrácí význam.
Můžu ti dát jen sebe
ohlodanou na kost
a ve vší pokoře
Ti ukázat svou malost.

Tak prosím,
udělej mi radost,
a dokud ve mně ještě tluče,
chyť mě pevně do náruče.
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 5.9.2018
Přečteno (66x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Remy M. Manniac, Makaveli, slunečnice69, Gaia., gogol, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 00:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti