Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Za zlatou minci

**Za zlatou minci

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..asi jen takové nakouknutí..

~~~~~~~
Do kornoutku trochu smíchu
v cukrárně dnes prodají
nabídneš mi jenom špetku
já si už vzala...potají,
chtěli by za smích zlatou minci
já bych se smála jenom tak
třeba i s nosem jak mají šašci
nebo jak v létě sněhulák.

Ten co se teplem nerozpustí
protože je celý umělý
kouká se holkám do výstřihů
ve všední den i v neděli,
div že mu oči nevypadnou z důlků
škoda jen že léto věčně netrvá
honem si ještě do kornoutku
kopečky z úsměvů schová.

A za minci zlatou
prodá...neprodá

~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 3.9.2018
Přečteno (40x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Marcone

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 20:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti