Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Červený

Červený

Anxxx Básně » o Lásce

Anotace: Začala jsem pít víno

Hledala pravdu na dně své skleničky
Očima kmitala po červené skvrnce
Láska je skutečná, i když září jen tence
V očích té malé bezbranné holčičky
A ona se usmívá
Publikoval(a): Anxxx, 3.9.2018
Přečteno (60x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti