Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Absurdní a privátní (svět)

Absurdní a privátní (svět)

MV1 Básně » o Životě

Anotace: Jak je v textu mé oblíbené písničky: "svět je moc velkej, tak si v něm stavíme svůj ještě jednou". To přesně děláme, protože nemáme jinou možnost.

Poznáte také ten svět,
který je plný světel a barev?
Jeden musí neustále bdět,
na rozkousnutém srdci cítit je krev.

Kat který se směje pod knírem z dáli,
namlouvá si izolaci od reality,
mnohem dál než samo Bali,
kde končí svět plný absurdity.

A právě vás jako mne bavit přestala
ta zatuchuchlá imprese ulic!
Kde již každá dáma temná duchem vzdychala,
ke svému pravému se tulíc.

Culíc se celými vzenešenými rty,
půlic život milencův a jeho flirty,
lascivně odhalujíc krásné nárty,
no a divíc se, že stranou šly všechny žerty.

Všichni jsme absurdní a náš svět je privátní,
absurní, digitální a čím dál méně diskrétní.
Tečka.
Publikoval(a): MV1, 29.8.2018
Přečteno (50x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Lindos

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 05:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti