Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Patřím a nepatřím

Patřím a nepatřím

Stejně jako tě míjím s tváří pod hladinou,
tak ve výškách proplétáš mi plíce,
na konci dne nás ale čeká stále stejný záchvěv,
uvědomění, jestli ještě chvíli budeme žít;

nebo jestli polozapomenutými něžnostmi
na jediný okamžik mi rozproudíš tělo
i když s odcházejícím dnem budeme se znovu ptát
jestli nám v žilách proudí ještě dost krve.

Stejně jako tě míjím se zavřenýma očima
odolávám touze otvírat dopisy, které mi nepatří
stejně jako lásku musím zachycovat absurdními obrazy
to proto, abys mi pomohl najít

kam patřím a nepatřím
Publikoval(a): Lugilla, 27.8.2018
Přečteno (210x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Makaveli, Formis, Martin Havlíček, děda včela, Lindos, Klarineb, Gaia., gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti