Zapomeň
Zapomeň
Zapomeň
Zapomeň na vše zlé
zapomeň na bolest v
srdci.Zapomeň na vše
špatné leč pod tíhou
žalu zhyneš.
Zapomeň a neplač vím
že to bolí když srdce
z ran krvácí.
Podívej slunce svítí
ptáci pěkně zpívají.
Podívej jak krásně
barevný je svět když
podzim se hlásí a
pestrý štětec nezahálí.
Zapomeň na vše zlé na
trápení,co tvou duši
svírá.Zapomeň leč žalem
zahyneš.Nebyla by to
škoda?
Nebyla by škoda nevidět
zasněžený svět a necítit
vůni vanilky když se pečou
na Vánoce ty křehké rohlíčky.
Nebyla by škoda na jaře
nevidět květy,co právě
rozkvetly.Nadechnout se
voňavého šeříku a nepočkat
až slunce v létě hladinu
rybníka zahřeje a moci
si zaplavat.
Zapomeň na vše zlé na
křivdy,bolest.Leč se
usoužíš a na hrobě tvím
budou bílé holubičky sedět.
Zapomeň neb neuvidíš stříbrnou
záři měsíce, tisíc krásných
hvězd a svého anděla,co se na
tebe z nebe usmívá.
Publikoval(a):
slunečnice69, 27.8.2018