Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kde smutek hranice má

Kde smutek hranice má

Kde smutek končí

Kde smutek hranice má
kde končí proč smutek
v očích mám.

Proč když slyším nádherný
ptačí zpěv a v noci vidím
na nebi tančit tisíce krásných
hvězd pořád mě smutek svírá.

Kde je to štěstí pomyslné
kde úsměv ve tváři a spánek,
co odpočinek přináší.

Kde smutek končí kde má
hranice.Kdy rozzáří se
mé oči a poznám to štěstí,
co prý na světě také je.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.8.2018
Přečteno (46x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, děda včela, Martin Havlíček, Lindos, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti