Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noc jako tenkrát

Noc jako tenkrát

Mirastus Básně » o Životě

Anotace: Taková lehká letní rýmovačka o tom, že do nebe se chodí po schodech a do pekla vede dálnice...

Horký den soumrakem zbarvil se do září
vonělo seno dozrával chmel
když láska prostřela na hlavním oltáři
duše se chvěly v toužení těl
a život zdál se bez pravidel.

Poslední sklenička než hvězdy dozáří
to abych nikdy nezapomněl
na věčnou naději v to že se podaří
smířit se s cestou kterou jsem šel
posetou střepy z růžových skel.

Možná mi poradí šílení hvězdáři
jak je to s časem který jsem měl
alespoň tuto noc nemyslet na stáří
stejně jak tenkrát když bigbít zněl
stairway to heaven highway to hell...
Publikoval(a): Mirastus, 25.8.2018
Přečteno (341x)
Tipy (54) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Dasahor, Hedullinn, 1a, Raven-san, Clariss, Adminak, Roleslav, Marie Bernadeta, Quigleika, a1ička
ikonkaKomentáře (17)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 1.5.2024 23:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti