Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

"Já"

"Já"

Damnet Básně » o Životě

Anotace: To vse jsem bez tebe.

1.Jsem jako tělo bez duše
Jsem pustej prázdnej chrám
Jsem strom co dál růst nemůže
Jsem bolest co teď mám.
2.
Jsem růže,která uvadá
Jsem listí na zem spadlé
Jsem pokažená nálada,
Jsem srdce které chřadne.
3.
Jsem přání co se nesplní
Jsem sen,který se nezdá
Jsem mušle,která nešumí
Jsem z nebe spadlá hvězda.
4.
Jsem jako sochař bez kamene
Jsem v pavučině motýl
Jsem jako řeka bez pramene
Jsem nápoj čím ses opil.
5.
Jsem jako slánka bez soli
Jsem škola bez žáků
Jsem břitva,která neholí
Jsem pole bez máku.
6.
Jsem jak království bez krále
Jsem slunce bez záře
Jsem jak popelka na bále
Jsem úsměv bez tváře.
7.
Jsem jako oči beze zraku
Jsem zatoulanej pes
Jsem jako pověst bez zázraků
Jsem pokácenej les.
8.
Jsem oheň,kterej nehřeje
Jsem prsten bez kamínku
Jsem jako říční peřeje
Jsem pohled pro vzpomínku.
9.
Jsem zrnko písku na poušti
jsem kňížka bez obrázků
Jsem ten co vždycky odpouští
a čeká na svou lásku.
Publikoval(a): Damnet, 18.2.2011
Přečteno (179x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: jakofweuio

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 20:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti