Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztracená princezna

Ztracená princezna

Anxxx Básně » o Životě

Anotace: Když jsem jednou měla pocit, že jsem sama...

Ztracená princezna v zoufalých myšlenkách
Neví, co má dělat, neví jak pokračovat
Ona...nevidí smysl a nic jí ho nedává
Nejistá, bezradná by chtěla někam zalézt a tam se schovat
Před vším tím okolo, co ji nutí přemýšlet
Chtěla by utéct a zkusit nikdy víc už nemilovat
Publikoval(a): Anxxx, 24.8.2018
Přečteno (77x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Remy M. Manniac

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti