Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Náš sen

Náš sen

Můj večer
rozjitřil náš sen
už nechci spát
láká mě tvůj hrad

Krásná je noc
tak
pojďme jí proplouvat
srdce tvé sdílné
pro mne otevřeno

S hrou naší vše je hezčí
Pojď ven
toulat se nocí jen

Až zavládne den
my budeme si povídat
jak měl si mě víc rád...
Publikoval(a): kopretina7777, 23.8.2018
Přečteno (211x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Mirastus, slunečnice69, gogol, Rose-H, Marcone, Lindos

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti