Na louce
Na louce
Anotace: Na louce pod hvězdami.
Sedím tu sám a vnímám,
kouzelnou noc nádhernou.
Přemýšlím, skrz tmu rozjímám.
Slyším hudbu tajemnou.
Z tmy vystupují zjevení.
Tančit se smrtí odmítám.
Hledám k sobě spříznění,
Zpět k životu pospíchám.
Mé představy pronásledují mě
kamkoliv se snažím uniknout.
Ve vlastní hlavě jejich líhně
nedovolí mi klidně zalehnout.
Jak Ikarus chtěl bych vzlétnout k nebi,
jindy zas do podzemí se propadnout.
Cesta jednoduchá ani jedna není.
Avšak nějakou je třeba podniknout.
...již mi je zima a začíná se mi chtít spát...
Publikoval(a):
Shagrath, 22.8.2018