Iniciační...
Iniciační...
Iniciační
Pastviny tančí mi před očima
na kousky se rozpadá dosavadní svět
v barevných souzněních realita začíná
v nové invenci se náhle probouzet a chvět...
Chci se ti schoulit do klína
v bezpečí tvých nepoznaných světů
jsi mým průvodcem, cesta začíná
posypaná lístky z růžových květů...
Hledám světlo ztracené ve tmě
když noc své ruce ke mě rozpíná
zůstaň tu se mnou, prosím veď mě
k Tobě, kde není poušť a pustina...
Minuty běží bez emocí
čas se prudce zpomalil
vnímám jen Tebe v jiné realitě
v té vzrušující bezmoci...
Pak v okamžiku sladkých chvil
ožívá ve mě uspané dítě
a nasává život ze všech sil...
Publikoval(a):
Klarineb, 22.8.2018