Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

stínem opilej měsíc

stínem opilej měsíc

a luna odpouští nám tmu
za děsu vyjících psů
ale víš
není to o rýmu
v duši z baldachýnu
úplněk se line
a Země se stejně furt točí
když čtu básně toho člověka
v jehož stínu koulí
zeje pravda odvěká
je to Bukowski
a můj černej kocour
mi tlapkou otvírá šuplík
noc je příjemně chladná
a nám je fajn
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 22.8.2018
Přečteno (51x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Mirastus, Marcone, slunečnice69, Martin Havlíček, gogol, Lindos, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti