Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

K věty lásky

K věty lásky

Květy lásky

Semínka lásky jsme spolu
zaseli aby vykvetli a
krásně voněly.

Jenže tys květy pošlapal.
Teď u země leží a já
roním slzy.

Proč jsi to udělal o
naší lásku jsi opravdu
nestál.Proč jsi květy
zahubil když jsi semínka
se mnou sil.

Bylo Ti ouvej a tak se
Ti hodilo že bolístku
tvou jsem foukala a
duši hýčkala.

Jen,co jsi se oklepal
všechny květy,co pro
naší lásku kvetly jsi
pošlapal.

Teď v potoce mých slz
leží mě srdce strašně
bolí.Voda všechno odnese
jen srdce zůstane raněné.
Publikoval(a): slunečnice69, 22.8.2018
Přečteno (48x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, kopretina7777, děda včela, Marcone, gogol, Lindos, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti