Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zelená láska

Zelená láska

Odbila hodina modlení
A já jsem stanul vedle ní
A my jak znovu zrození
Jen slabým větrem oděni
Jsme vzpláli v uspokojení
Pak jsme šli koupit hulení
A mezi vší tou zelení
Se v dálce pásli jeleni
Na stropě jako zjevení
To nekonečné cyklení
My byli z toho zmatení
Dál už nechtěli jsme hulení
Bylo to trochu k zbláznění
Ale co bylo, to už není
Publikoval(a): Anxxx, 22.8.2018
Přečteno (67x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Marcone, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti