Sklenice
Sklenice
Anotace: miniatura... myšlenka... nápad... whatever...
dřív pili krabicáky z drahých kvalitních sklenic, to nebylo zas úplně na nic, potom pili drahá kvalitní vína z malejch levnejch skleniček a nakonec pijí kvalitní víno z těch nejlepších s láskou dělanejch sklenic... a víš co? pořád to není na nic...
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 21.8.2018