Košíček plný
Košíček plný
Košíček plný
Košíček plný ne však hub
ale smutku.Po světě se
dívám oči zarudlé mám a
v duši zklamání.
Za tebou stojí lidi, co
kudlu svírají a do zad
ti ji vráží.
Před tebou stojí lidi,
co falešný úsměv mají.
Jejich ústa jsou prolhaný.
Vlevo lidé úskoční s
nimi nenalezneš nikdy klid.
Vpravo vede cesta do kopky
černé kde není světla ani
tepla.Jen tma a chlad až
jde strach.
Tvá cesta života se odchýlila
od osy své.Těžko s tím něco
svedeš.
Košíček plný smutku už neuneseš.
Oči přes závoj slz nevidí černá
kopka tě záhy pohltí a bílá
holubička k nebi vyletí.
Publikoval(a):
slunečnice69, 21.8.2018