Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krajina srdcí

Krajina srdcí

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Láska..... (M.Š.)

Slunce padá za obzor
a šum obilí utichá,
slyším jen přání poutníka,
plující do výšin v andělský chór.

Ty krajino tichá s lukami třezalek,
do uší mi šeptej mě zdobenou z rosy
a osvěž mi ústa a mé nohy bosky,
polib mě kouzlem krásných vzpomínek.

Na nebi černém, v mořích miliardy hvězd,
sedni si na mě štěstíčko
a dej mi sílu naleznout zase jeho srdíčko,
tak něžné a hřejivé, jako z pohádkových cest.
Publikoval(a): Rose-H, 19.8.2018
Přečteno (204x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, Martin Havlíček, gogol, děda včela, Marcone, Lindos, Klarineb, Mirastus, slunečnice69, Makaveli

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti