Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

18:55

18:55

dech zatajil se mi
na zdech z lepenky
a já se cítila
tak zkurveně modře
když se Hemingway
zastřelil

ten stroj času
je na nic
zapomeneš po lahvi vína
a uspíš ten
divnej sen
o prostřeleným mozku

fialovej hedvábnej šátek
v ringu
je volno
but my mind is busy
je slunečno
but your mind is blurred

víš nadechni se ještě
než ti štvanci
na smyčce z deště
řeknou au revoir
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 19.8.2018
Přečteno (48x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, Lindos, Mirastus, gogol, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti