Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Surrealistická láska

Surrealistická láska

Zředěné myšlenky mi vytékají z dlaní,
není to úmysl, co často krutě raní.

Ledové srdce mi zamrzlo v hrudi,
však nejsou to slzy, to co mě tak trudí.

Horečná touha má pěnu u huby,
život se obrátil zas jednou naruby.

A to, co zbláznilo celý můj svět,
je nešťastná láska,co nelze vzít zpět.
Publikoval(a): mnich-v-blues, 19.8.2018
Přečteno (91x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Klarineb, Lindos, Mirastus, gogol, C.I.F

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti