Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Komárek

Komárek

Je tu komárek
krvavý upírek

Trošku krve nasaje
a teď fajn mu je

Bzukot z večera tě budí
ruší tvá milostná obejmutí

Dobře je komárům
když stovky tě ochutnají
když dostihnou kořit krvavou
nyní zoufalou
Publikoval(a): kopretina7777, 19.8.2018
Přečteno (198x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 04:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti