Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

EU

EU

Keď pamätáš druhú svetovú,
si starý a česť Tebe.
Keď pamätáš komunizmus,
a si hrdý naň, tak Ti jebe.
O Evropskej Unii snaň ani pisať netreba,
Ty biedačiš, zatiaľ čo oni si nespomenú na Teba.
Smutné či pravda vo svojej vlasti?
Kde vlastne naše miesto patrí?
Sme doma vo vlasti,
či na návšteve v tejto oblasti?
Imigrant sa ma krásne,
dostáva všetko zdarma,
zatiaľ čo Ty nemáš čo jesť
a keď kradneš, dopadne ťa karma.
Áno Evropská Unia nás dotuje,
ale keď sa otočíme, hneď nás opľuje.
Kde je ta pravda o lepšom živote,
kto kázal mier a kto vojnu,
nevieme, zomrieme v samote,
je to všetko podľa mňa k hovnu.
Publikoval(a): dodky, 17.8.2018
Přečteno (133x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 05:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 16 stránek.
roboti