Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hra ve tmě

Hra ve tmě

kopretina7777 Básně » o Přírodě

Anotace: Cvrkání cvrčků...

Cvrčci venku cvrkají,
na nic se neptaji
dál hrají

Za setmění
ve sbor veliký
se promění

Šumí za oknem
okno otevřu
chci slyšet
melodie hru

Cvrčci povídají
tolik hlasitě
zvuk, ten předčí v noci temné
vše

Já obdivuji je
usinám
zklidnili můj spánek

Hrají tak tichounce
já, ačspící,
raduji se v srdci mém
ve snu přesladkém
hrou cvrčků uneseném
Publikoval(a): kopretina7777, 17.8.2018
Přečteno (164x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 23:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti