Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je i taká láska

Je i taká láska

Je i taká láska:
seba živí, pre seba vzrastá,
zo šťastia iných je šťastná,
nelásku láskavo láska.

Je i láska taká:
odvrhnutá, oplutá,
za dobro zlo čaká.

Je i taká láska:
to je láska pravá.
Prijíma, chce, žiada,
hnevá sa, karhá, dáva.
Mnoho dáva.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 15.8.2018
Přečteno (115x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti