Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opojná vůně

Opojná vůně

kopretina7777 Básně » o Přírodě

Anotace: Krásně voní,růžičky,léta kytičky

Růže tak opojně voní
jako dříve,jako loni
Mám ráda tyto květy
Vždyť ve vůni spojí se světy
světy růží a světy naše
Tak čichám k té němé kráse
znovu, opět, zase

Miluji,když dostanu
kytičku růží po ránu
K růžičkám přivoním a zase, sním
Publikoval(a): kopretina7777, 15.8.2018
Přečteno (133x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: baruša, Mirastus, gogol, Lindos, C.I.F

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 00:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti