Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Popsaný papír.

Popsaný papír.

Popsaný papír

Smutek jsem vepsala na papír
aby se do veršů skryl.
Slzy sesbírala do kalíšku
a pokropila vonící růžičku.

Asi se nikdy nepoučím že spousta
lidí je na světě zlých.

Do veršů ukrývám své trápení
jen tak své duši ulevím.
Kolikrát se slova rozpily
když slzy se do papíru vpily.

Žal se těžko ukrývá když v srdci
je díra.Duše vše, co ji trápí
nestráví a tak své trápení na
papír vyprávím.

Píši smutné básničky zač se
omlouvám.Mé duši se uleví.

Slzy sbírám do kalíšku kde
jaký květ s nimi pokropím.
Jejich vůně jejich krása
lidské srdce potěší a bolavou
duši aspoň na okamžik utěší.
Publikoval(a): slunečnice69, 14.8.2018
Přečteno (46x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, C.I.F, gogol, Lindos, děda včela, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti