Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hudba z piána.

Hudba z piána.

Hudba z piána

Naslouchám tonům líbezným,
co linou se z piána.Hudba
krásně zní vpíjí se do duše
jako by pookřála.

Tony jemné krásně hladí po
těle.Tak mě nikdo nehladil
ani ten koho jsem tolik milovala.

Něžným tonům naslouchá a víčka
mi těžknou.Slzy oschly, bolest
v srdci se zmírnila.

Do krásného snění jsem se
propadla již se nechci vzbudit.

Něžné tony hladí po těle
hýčkají mou nešťastnou duši.
Bolest v srdci se zmírnila
oschly slzy.

Tomu kdo tak krásně hrál
skládám můj obdiv.
V krásném snu jsem se ocitla
proč jen jsem se musela vzbudit.
Publikoval(a): slunečnice69, 13.8.2018
Přečteno (38x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Makaveli, Klarineb, Lindos, gogol

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 06:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti