Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moře láká

Moře láká

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Moc rád jezdím k moři, jen konto pláče a hubne.

Milan snívá o moři,
ta touha ho umoří,
kasa je však hubená,
tohle problém znamená,

Sportka zase zklamala,
žádné prachy nedala,
soused ho však utěší,
že ten problém vyřeší.

Mořská sůl to zachrání,
užijí si koupání,
na zahradě v bazénu,
vždy za výhodnou cenu.

Často sůl teď kupují.
z úspor se moc radují,
slaná voda, pivíčko,
tak pijí na zdravíčko.
Publikoval(a): Psavec, 12.8.2018
Přečteno (52x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela, Martin Havlíček, Lindos, gogol

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 22:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti