Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z lásky k nám

Z lásky k nám

kopretina7777 Básně » o Bohu, víře, náboženství

Anotace: Zemřel z lásky k nám,aby nás vykoupil svoji pozemskou ,jen pozemskou smrtí...

Bůh pro nás zemel na kříži
pro lásku nejvyšší

Stál za to i zrádce
nejbližší
Pánu Ježíši

Boží syn zemřel
tolik nás miloval
třetího dne vstal

Vstal s tělem svým pozemským
i duší nebeskou.

My díky Bohu
žijeme dál
dál po smrti

Někdo má peklo na zemi
ale horší je to věčné
napořád...
tak děsivě věčné
utrpení
za nelásky chování

A tak Boha
lidi, vše miluji
tedy...
milovat snažím se
svých hříchů lituji
hluboce,pokorně lituji
Publikoval(a): kopretina7777, 12.8.2018
Přečteno (129x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: baruša

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 05:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti