Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čaroděj

Čaroděj

kopretina7777 Básně » o Lásce

Anotace: trochu snění...

Očarovaná čarodějem
čarodějem tak překrásným
citlivým
přívětivým

Vždyť,on
láska snad životní
jako měsíc
svítí mi teď ve tmě
už po mnoho dní

Však
v co ráno se promění
nevím
ale
po setmění
snad mu povím
že miluji ho
že mi ukrad srdce mé
do tajemství vložené
hrou tou unešené

Svému čaroději navždy budu věrná
a vždy čekat
až přijde tma černá
Publikoval(a): kopretina7777, 11.8.2018
Přečteno (133x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti