Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přiznávám se?!

Přiznávám se?!

Adminak Básně » o Lásce

Anotace: Velice jednoduché rýmy, avšak zamilovanost je také jednoduchá...

Přiznávám se
nikoliv z hříchu avšak z pravdy,
že jsi zůstala písní, kterou si stále pouštím.
Že jsi součást, která se neodloučí.

Přiznávám se
nikoliv z hříchu avšak z pravdy,
že jsi zůstala snem, který je dechberoucí.
Že zůstaváš světlem, které je nehasnoucí.

Přznávám se
nikoliv z hříchu avšak z pravdy,
že jsi zůstala osudem v budoucnosti.
že jsi zůstala láskou...

Láskou, která pro mě jest nehynoucí...
Publikoval(a): Adminak, 10.8.2018
Přečteno (148x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., LadyLoba Romana, Mirastus, děda včela, kopretina7777, Makaveli, slunečnice69, Lindos, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti