Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V hoře

V hoře

Portálem noci
po mostě svítání
vjíždí rytíř s ohnivými vlasy
přivírám oči

toužím po ostruhách krásy!
Vlhká tma odchází
s mělkými stíny dřív než zevšední
přímý sluneční svit

Je čas klekání
před duchem místa
na místě Ducha
hora to zná

kmeny stromů vzlíná síla
větvěmi s nebem spojená
pohled vplétám do houštin
les vrůstá do vědomí

a já v něm
překvapená svým
neznámým pokřikem...
Publikoval(a): Gaia., 9.8.2018
Přečteno (161x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Desiré, Pavíočko, Martin Havlíček, Mirastus, Makaveli, Lindos, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 17:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti