Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Velký úspěch

Velký úspěch

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Občas milostná poezie zapříčiní zvýšení populace.

Dobrá báseň verši hladí,
tvrdí moje Anička,
lidi vždy ji mají rádi,
vkládá úsměv na líčka

Tak jsem něžnou báseň složil,
vášnivou noc potom prožil.

Za noc plnou poezie,
malé mrně s námi žije.
Publikoval(a): Psavec, 7.8.2018
Přečteno (64x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Gaia., děda včela, gogol, Lindos

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 07:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti