Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já bez Tebe...

Já bez Tebe...

Vím, že jsem si špatně vybrala,
Do pekel sebe poslala,
teď snažím se chybu napravit,
Snad nebude třeba mě popravit,
až budu vypjetím křičet,
do polštaře hlasitě brečet,
Do ticha budu tvé jméno šeptat,
po tvářích mi slzy budou stékat,
Nemá to cenu, mám tě nechat být,
kéž by to tak snadně šlo projít,
Nestalo se nikdy nic,
jen já chci toho pořád víc,
Chtěla jsem tě po boku mít,
za to budu v peklech hnít,
teď by mi tvůj úsměv stačil,
cestu z temna by mi značil,
já poslepu bych šla dál a dál,
štastná za ten krásný dar,
zřejmě toho chci po tobě moc
už citím, že jde na mě nemoc,
nebo je to zase láska?
ta stokrát ohraná páska?
o které všichni píšou tak mocně,
krásně a přitom tak bolestně.
zatím co já si tu píšu básně,
ty se máš možná někde krásně,
ach ne, vzpomínám si,...
že touhle dobou z kytary přicházíš,
možna něco na přivítanou prohodíš,
a pak si žiješ život svůj,
a marně na tebe volám: chvíli stůj,
však musíme se rozejít,
své životy si dožít,
bez zásahu osudů,
já pro tebe tu vždy budu...
Publikoval(a): only-me, 16.2.2011
Přečteno (704x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, klarik96, H.I.L.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti