Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O hastrmanovi

O hastrmanovi

Henriette Básně » o Sexu

Anotace: Pro radost z léta a trochu jinak než Erben:-)

To takhle jednou v horkém létě,
tak po deváté zvečera
se potuluje vnadná dáma
sama po břehu jezera.

Že nemá s sebou partnera,
tak smutná je a naříká,
vtom zahledí se do šera
a co tam vidí - vodníka!

Ten hastrman svým žhavým zrakem
ji probodává na dálku
a dáma celá znachovělá
se naježí jak na válku:

„Jen styďte se, vy necudníku,
s rychlostí mydleného blesku
koukněte zmizet ve své tůni,
než udělám z vás suchou tresku!"

Tu přeskočí k ní třemi kroky
a už ji svírá v pařátu
a dáma vláčná letní vášní
mu trhá pentle z kabátu.

Protože láska tělu svědčí,
hned dámě stoupne nálada
a zbylé dny pak proskotačí
daleko víc než zamlada!

A proto radím u jezera
se rozhlédnout na všechny strany
a hlavně, když nemáte roucho,
nepodceňovat hastrmany!
Publikoval(a): Henriette, 6.8.2018
Přečteno (421x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, ivankaaknavi, Mirastus, Gaia., gogol, děda včela, Lindos

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti