Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Kvete v každém věku~

**Kvete v každém věku~

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: třeba v létě.. ¦ ...

~~~~~~~~
Dobře vím že...
červen červenec či srpen
i měsíc září
jsou v každém kalendáři
a venku slunce svítí
léto nás hřeje
no prostě někdy pálí i vaří.
A co na to říká stáří?
Co asi.

Že je i láska
co v každém věku kvete
třeba jako růže
tak se na tu kvetoucí lásku
jako to slunce
usmívejte,to se může
je přece jasné
že v letní měsíce
každá ta láska kvete nejvíce.
A taky mile.

Senior...
má klobouk slaměný
dáma má slunečník krajkový
a jen tak spolu jdou
krásnou sluneční zahradou
zastaví se u altánku
ve kterém hudebníci hrají
na housle...to znají
a všichni se v tento letní den
na sebe usmívají.

A pak si políbení
a ledový čaj na osvěžení dají.
Ti senioři se mají.

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 6.8.2018
Přečteno (67x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela, Lindos, gogol

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 22:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti