Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ček-árna

ček-árna

sedím na gyndě
se mnou
tu sedí
dvě další ženy
jedna mladší
ještě kvete
druhá už
zralá divizna

čekají až jim
doktor zkontroluje
jejich útroby
co v nich je
co v nich je

na zdi visí
plazmová telka
a v ní ženská
s přízvukem
mluví o
prevenci vaginální mykózy
a svět
se v tu ránu
scvrkává
do jednoho malýho místa
v ženským klíně
a slunce zaživa
bičuje a smaží
jedoucí auta
a někde na univerzitě
je probírán Nietzsche
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 6.8.2018
Přečteno (74x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Makaveli, Gaia., Martin Havlíček, Lindos, gogol, Marcone
ikonkaKomentáře (15)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti