Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dívky

Dívky

Jan Čáp Básně » o Lásce

Anotace: Proplétání lásek

Jedna spěchá rok, co rok, nikdy nedožene.
Druhá dýchá na můj bok, nikdy nepřežene.
Další čeká, až můj krok lásku přinese.
Překročím tu monotónnost, co když ne?

První za rok vykouzlí lásku mou a svou.
Druhá našla důvěru se slastnou útěchou.
Jiné dočkaj´ pohlazení rukou upřímnou.
Všechny lásku stvořily svou vlastní povahou.
Publikoval(a): Jan Čáp, 5.8.2018
Přečteno (73x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Shagrath, Lastra

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 06:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti