Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čekání na déšť

Čekání na déšť

Čekání na déšť

Slunce pálí vzduch je
horkem prosycen.
Země vyprahlá na dně
studny ani kapka vody
nezůstala.

Kéž by z nebes padal
déšť či živá voda a
vše ,co uschlo by vzkřísila.

Tráva uschla, květy růží zvadly.
Studánka naší lásky vyschla,
srdce bolí,duše žízní po citu.
Něha v prach se proměnila a já
bláhová snila....

Slunce zašlo měsíc vyšel.
Tropická noc bez vánku.
Hvězdy tančí a ty znavená
horkem usínáš bez polibku.

Žár slunce vše spálilo.
Čekáš na déšť na kapku
živé vody,co k životu vše
promění a studnu lásky opět
naplní.


Jenže marně,co umřelo už
k životu se nevzbudí.
Déšť začal padat studánka
se naplnila a ty jsi v ní
svůj žal utopila.

Byla jsi bláhová když
jsi snila.
Publikoval(a): slunečnice69, 5.8.2018
Přečteno (40x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Lindos, gogol

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 14:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti