zaprasený ruce
zaprasený ruce
mám špinavý ruce
zkoušela jsem se včera
v neděli odpoledne
hrabat v politice
toho hnoje
co mi pod vodou
z těch rukou stejká
nedivím se
mám chuť zvracet
z toho vlezdoprdelčího smradu
chlívek na ně
místo hradu
Orwell si jen brouká
píseň posměšnou
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 3.8.2018