hra
hra
tóny se linou
do mejch uší
opíjím se hudbou
noty jsou
jako ostrý střepy
poskládaný do mozaiky
všech barev života
zatraceně plesnivýho
a upocenýho života
zvlášť v těhle vedrech
víno je jako krev
síla ničemná
když valkýry tančí
ale udává zároveň
další tón
při čekání na Godota
několik tónů je falešnejch
jde-li to
těm vyhni se
i stádu ovcí poslušnejch
sejmi tu tíhu z bolavejch zad
a otevři další flašku
vidíš, co to je,
co máš na bedrech
seš to pořád ty?
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 31.7.2018