Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Polibky pro tebe

Polibky pro tebe

michaela07 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: láska na první pohled....

Posílám polibky
po hvězdách na nebi
-co možná v noci vidíš.

Posílám slova
než v hlavě mi odezní
-význam nehledej, jen co v nich slyšíš.

Mám chuť od tebe pořád brát
-tvou lásku, polibky a sílu
V tvé náruči se věčně hřát
a spolu sny žít v míru.

Noci v tvém objetí, nic se nevyrovná
a kdybych mohla vrátit čas, tak udělám to znova
Chci z blízka, či z dálky, v míru, nebo z války
s vírou nebo strachem , najít štěstí – zasypané prachem

Mám bát se, nebo věřit
a jak rytíř síly změřit
si v boji s osudem…
Stejně se nedozvím,
zda spolu budem,
či nebudem…

Jak stín se láska kolem mě vznáší
jak temná noc, v níž se nechce spát.
Mě srdce bolí, pochyby s rozumem válčí
-začátek hry jež neumím hrát.

Ale dokud se spolu budem smát
a cítit :“mám tě ráda-
-mám tě rád“
A ne tak vážně život brát
-nebudu toho litovat
---a ani ty!
Publikoval(a): michaela07, 31.7.2018
Přečteno (691x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, Klarineb, gogol, Mirastus, Lindos

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 06:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti