Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pejsci

Pejsci

kopretina7777 Básně » o Přírodě

Anotace: Mám ráda pejsky,máme čtyři

Dotknu se
jemně pohladím
čtyři páry psích očí
země se pootočí
vždť mi daly srdce svá
srdce přečistá

Láska s chlupy
láska chlupatá
vítá mne
kdyby nikdo nevítal
oni vítají

lásku dávají
srdcem psím
srdcem překrásným

jdou se mnou
kus životní cesty

Svítí mi jako hvězdy
co rozjasní oblohu
Já už bez nich být nechci, nemohu
Publikoval(a): kopretina7777, 30.7.2018
Přečteno (126x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: baruša, Lindos

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti