Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Seno

Seno

Ležela jsem na seně
sklizeném, voňavém

Poslouchala jsem
tajemství ptáčků
co mají ho u zobáčků

Do myšlenek vnořena
jak svět vidět lépe
snad
napoví nebe
vždyď
svět se mění v nic a všechno

Pojednou
u srdce tak teskno
proc je vše v hádankách
proč takový smutek mi stéká po řasách

Zašeptám smutné... ach
co životu dám?
V rukou ho slabě svírám
ale mám
Publikoval(a): kopretina7777, 29.7.2018
Přečteno (80x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Mirastus

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 15:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti