Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Znáte ji...neznáte?

**Znáte ji...neznáte?

Květka Š. Básně » o Lidech

Anotace: (:-)..třeba ji poznáte...

~Znáte ji?~

Kdesi kdysi žila byla
ta co všechno uměla
co všemu rozuměla
ta co krásně voněla
smála se a zpívala
kdo si řekl radu dala
i po vlasech pohladila
a bolístky pofoukala
ukázala cestu kudy a kam
o věrné lásce povídala
já takovou znám...

nabídne ti krajíc chleba
když máš velký hlad
když máš žízeň
sklenku třeba vody živé
může hned podat
ukáže ti svým prstíkem
koho můžeš milovat
nebo jenom
třeba tak tak všelijak
mít ráda a mít rád...
a pohádku...žila byla
ti bude předčítat.

A ty můžeš pod peřinou
v noci klidně spát...

************
Publikoval(a): Květka Š., 28.7.2018
Přečteno (53x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti