Debilové
Debilové
Anotace: když vás naštve ...
V mém krátkém životě
už potkala mě láska
V mém krátkém životě
nejedna sázka
V mém krátkém životě
pár menších omylů
V mém krátkém životě
hodně velkých debilů
a ty ještě potkám tím
jsem si jistá
tahleta rána
pořád silně hnusná
a dlouho bude
tak už to bývá
když vaše láska už
s jiným se líbá ...
Publikoval(a):
Hebi, 16.2.2011