Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krvavý úplněk

Krvavý úplněk

Klarineb Básně » o Lásce

Anotace: ...Báseň umístěná mezi dvěma břehy...

Když úplněk protnul moje spaní
v květech ibišků se skrylo tajné přání
noc chutná po povidlech a milování
cítím ve vzduchu tu bolest zrání...

Když bouřka prohnala se nocí
mou hlavou hromy, blesky burácí
pegasové mi náhle přijdou nějak krotcí
táhnou hvězdy jak lodě proti proudu burlaci...

V hvězdných mapách se nevyznám
chybí mi tvoje přítomnost
a blízkost
bráním se vlastním stínům i pochybám
a strach je můj častý nezvaný host...

Toužím najít v sobě rovnováhu
balancuji mezi dvěma břehy
v divokých vodách neznáma plavu
v chomáčích nakupené něhy...
Publikoval(a): Klarineb, 28.7.2018
Přečteno (131x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, kopretina7777, C.I.F, Adminak, Lindos, Makaveli, děda včela, gogol, Gaia., Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti