Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tyran.

Tyran.

dodky Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Milujem keď je krv ešte teplá, jak krásne tečie po tele, keď smrteľné slovíčka ti šepkám, všetko bude nahraté v kamere.

Milujem keď je krv ešte teplá,
jak krásne tečie po tele,
keď smrteľné slovíčka ti šepkám,
všetko bude nahraté v kamere.

Do bezvedomia ťa mučím,
pritom nožom režem,
robiť to vždy musím,
si môj statočný väzeň.

Tie krásne výkriky do tmy,
nikto ťa však nepočuje,
milión krát sa na mňa zlostíš,
no mne to iba vyhovuje.

Po skončení trápenia,
nechám ťa na pospas osudu,
nájdem si inú do môjho zázemia,
tu podlahy suché nebudú.
Publikoval(a): dodky, 27.7.2018
Přečteno (206x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 11:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti