Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prokletý motýl

Prokletý motýl

Malfelica Básně » Smutné

Anotace: Jsem takový Lišaj Smrtihlav v lidské podobě. Jen prosím, až bude po všem, netanči mi na hrobě. Já jsem si to nevybrala...

Motýl v přítmí žijící,
krásná křídla, koukni na ně,
ale dokonce ani věřící
nenastaví mu své dlaně.

Skoro nikdo si ho nevšímá,
ten který ho spatří,
před ním rychle utíká,
cestou co nejkratší.

Nikomu nic neudělal,
má jen smůlu však,
že mu osud namaloval,
na záda smrti znak.

On by chtěl jen přízeň,
každý si vybere kohokoliv jiného.
Má obrovskou žízeň,
aby si vybral prvně jeho.

Odvržený ode všech,
navždy volbou poslední,
už pomalu ztrácí dech,
asi je opravdu prokletý.
Publikoval(a): Malfelica, 25.7.2018
Přečteno (216x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: stin, Kiwi-Alone, děda včela, gogol, Mirastus, Klarineb, Gaia.

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 20:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti